https://www.huurdersfederatie.nl

28 april: Thuiskompas in gebruik

Thuiskompas is de plek voor alle woningzoekenden in Drenthe voor het vinden van een sociale huurwoning. Vanaf 28 april gaat het nieuwe woonruinteverdeelsysteem live. Hier is hard aan gewerkt door alle Drentse woningcorporaties in samenwerking met hun huurdersorganisaties. Een paar belangrijke dingen:

Bent u al ingeschreven? Activeer uw account 

Activeer jouw nieuwe account In de week van 28 april ontvang je een e-mail van Thuiskompas. Via de link in die e-mail controleer je de gegevens en activeert je het nieuwe account. Je behoudt dan jouw inschrijftijd. Ben je ingeschreven bij meerdere corporaties? Let dan goed op! Als je  bij meerdere woningcorporaties als woningzoekende staat ingeschreven, krijg je voor elke inschrijving een e-mail. Let goed op! In de e-mail staat de datum van inschrijving. Je moet vanuit de e-mail met de oudste inschrijving, uw account activeren. Die inschrijftijd gaat dan over naar Thuiskompas.

Een voorbeeld. Je staat vanaf 1 januari 2017 ingeschreven bij Domesta. En vanaf 2 juni 2010 bij Lefier. Dan moet je het account vanuit de e-mail met de inschrijfgegevens van Lefier activeren. Je staat dan bij Thuiskompas ingeschreven met de inschrijfdatum 2 juni 2010.

Waarom Thuiskompas?

Met jouw inschrijving op Thuiskompas kun je reageren op het aanbod van alle aangesloten corporaties. Waar je eerst bij de betreffende corporatie ingeschreven moest zijn om te reageren op de woningen, kun je nu met één inschrijving reageren op alle woningen. Dat biedt je overzicht, gemak en de kans om in een groter gebied te zoeken. Actium, Domesta, Stichting Eelder Woningbouw, Lefier, Woningstichting De Volmacht, Woonborg, Woonservice en Woonconcept en hun huurdersorganisaties zijn aangesloten bij Thuiskompas.

meer interessante artikelen over

beschikbaarheid Huurders
×