https://www.huurdersfederatie.nl

50 huurders blij gemaakt met een pluimhortensia voor in de tuin of op het balkon

”Samen maken we tuinen groener” Onder dit motto zijn 50 huurders blij gemaakt met een pluimhortensia voor in de tuin of op het balkon. Als aftrap van de actie heeft onze consulent Cor Pijnaker de eerste plant uitgereikt aan Wijnanda van Agten uit Erica. Kantoor en bestuur hebben daarna de overige planten langsgebracht bij de andere 49 huurders. Dit zorgde voor veel blije gezichten.

Groener maken van tuinen 

De Huurdersfederatie bestaat 50 jaar. Het hele jaar worden er daarom activiteiten georganiseerd voor huurders en overlegpartners. 1 van de activiteiten is het groener maken van de tuinen van huurders. Met deze actie dragen wij bij aan een beter klimaat. We krijgen steeds meer extreem weer en hetere zomers. Het water loopt hierdoor minder gemakkelijk weg. Door het groener maken van de tuinen en balkons zorgen we er samen voor dat de leefbaarheid van de wereld beter wordt.

Een inkijkje bij de huurder

Daarnaast krijgen we door deze actie een mooi inkijkje in het leven van onze achterban. Naast het bezorgen van de plant, maakte we ook een praatje met de huurders. We hebben veel verhalen gehoord van wat er bij hen leeft. Je krijgt hierdoor een goed beeld van wat zij belangrijk vinden. Deze actie is dus zeker voor herhaling vatbaar.

×