De Huurdersfederatie bestaat 50 jaar en trakteert jou!

Wij verloten maandelijks een taart
Wij hebben wat te vieren en wat hoort daarbij? Juist! Taart! Vanwege ons 50-jarig bestaan verloten wij daarom elke maand een taart onder alle abonnees op onze nieuwsbrief en panelleden.

Wij zijn erg blij met de huurders die zich hebben aangemeld voor de nieuwsbrief en het huurderspanel. Regelmatig doen zij mee met onze vragenlijst, maar ook onze nieuwsbrief wordt altijd met volle interesse gelezen.

Hoe maak je kans op een taart?
Ben je abonnee op onze nieuwsbrief of ben je panellid, dan hoef niets te doen om kans te maken op een taart. Maandelijks houden wij een loting waarbij er een willekeurige naam wordt getrokken. Ons kantoor neemt contact met je op als je de gelukkige winnaar bent van een heerlijke taart!

Ben je nog geen abonnee op onze nieuwsbrief of nog geen panellid? Meld je dan nu via onze website aan voor onze nieuwsbrief en/of huurderspanel en maak ook maandelijks kans op een heerlijke taart!

Wanneer wordt de taart uitgereikt?
Elke laatste week van de maand verloten wij een taart. Behalve in de maand augustus vanwege de zomervakantie.

De eerste trekking is dus tussen 22 januari en 26 januari 2024.

Wij hopen dat je binnenkort één van de winnaars bent!