nieuws

donderdag 1 oktober 2020

Doe mee aan ons webinar over vocht, tocht en schimmel in de huurwoning

We krijgen veel signalen van huurders over vocht, tocht en schimmelproblemen in de huurwoning. Een vervelend probleem wat uiteindelijk kan leiden tot gezondheidsklachten. U kunt het in uw huis herkennen door een muffe geur, zwarte vlekken, condens op de ramen of hoge stookkosten.

Waar gaat het webinar over?

In samenwerking met de Woonbond, de landelijke belangenbehartiger voor huurders in Nederland organiseren we dit webinar om u te vertellen over welke stappen u het beste kunt ondernemen tegen vocht, tocht en schimmel in de huurwoning. We laten u zien wat uw rechten en mogelijkheden zijn als huurder.Cor Pijnaker (Consulent) en Heleanne Prins (Communicatiemedewerker) zullen namens de Huurdersfederatie betrokken zijn en u vertellen over wat wij voor de huurders kunnen doen. Siem de Goede van de Woonbond zal u vertellen over de inhoudelijke kant en wat u rechten zijn als huurder.

Wanneer vindt het webinar plaats? 

U kunt het webinar live volgen op donderdag 22 oktober om 11:00 uur. In de avond om 19:00 uur is het mogelijk om de uitzending terug te kijken. Tijdens beide uitzendingen is er iemand aanwezig in de chat om eventuele vragen te beantwoorden. Kunt u beide momenten niet, dan kunt u zich toch inschrijven. Iedereen die zich inschrijft ontvangt na afloop een link met de opname van het webinar.

Wat is een webinar? 

Een webinar is een bijeenkomst met een presentator en publiek via het internet. Iedereen met een computer, laptop, tablet of telefoon met geluid kan meedoen. U bent niet zichtbaar in beeld, maar u kunt meepraten via de chat, als u dat wilt.U kunt het webinar volgen vanaf de computer, tablet of telefoon.

Hoe kan ik meedoen? 

U kunt zich hier aanmelden voor het webinar

Op het aanmeldformulier moet u uw voornaam, achternaam en e-mailadres achterlaten. Ook is het mogelijk om alvast een vraag te stellen voor het webinar.  Mocht het niet lukken met registreren, dan helpen we u graag op weg. U kunt op maandag, dinsdag en donderdag tussen 9:00 uur en 17:00 uur bellen naar ons kantoor (0591-622226) of mailen naar info@huurdersfederatie.nl. Stuur de link vooral ook door naar buren die dit ook interessant vinden.

meer nieuws..

donderdag 30 juni 2022

Moeite met aanvragen energietoeslag? Vraag hulp!

Het is mogelijk om bij de gemeente Emmen energietoeslag aan te vragen als u deze niet automatisch hebt ontvangen. Lukt...

woensdag 29 juni 2022

Rookmelders verplicht: Alles wat u moet weten!

Rookmelders zijn per 1 juli verplicht op alle verdiepingen in uw woning. Een rookmelder zorgt ervoor dat u bij brand...

donderdag 16 juni 2022

Lefier start met bouw 8 levensloopbestendige huurwoningen in Zwartemeer

Komend najaar start Lefier met de bouw van 8 levensloopbestendige huurwoningen in Zwartemeer. Op woensdag 16 juni zijn de contracten...

Mis niets van de Huurdersfederatie

Schrijf u in voor de nieuwsbrief