https://www.huurdersfederatie.nl

Een energiepakket voor huurders van Lefier

De energieprijs is de afgelopen maanden duurder geworden. Om ervoor te zorgen dat de kosten minder snel stijgen, kun je met kleine maatregelen al ervoor zorgen dat je bespaart op gas en stroom. Lefier biedt daarom de huurders van een woning met een slecht energielabel een gratis energiebespaarpakket aan. Een mooie actie waar wij achter staan, omdat we veel signalen krijgen van huurders die dreigen in de problemen te komen door de stijgende prijzen.

Hoe krijg je een energiebespaarpakket? 

Je ontvangt van Lefier een brief met een aankondiging en bestellijst. Op een nader genoemde datum komt Lefier dan de pakketten brengen. Ben je niet thuis? Dan moet je de bestellijst voor het raam hangen. Je pakket wordt dan voor de deur gezet. Ook kun je terecht bij een centraal afhaalpunt om jouw pakket te halen. Dit is afhankelijk van in welke wijk je woont.

Het totaal bedrag wat je mag bestellen is 50 euro. Je kunt kiezen uit de volgende opties:

  • Radiatorfolie met magneetjes
  • Tochtband
  • Brievenbus-borstel
  • Deurborstel
  • Ledlamp.

Wanneer krijg ik een energiebespaarpakket? 

Lefier komt langs bij de huurders in Emmen Centrum, Erica, Klazienaveen, Roswinkel en Weerdinge. Volgens de planning is het uitdelen tussen 5 september en 30 oktober. In andere wijken krijgen huurders de kans om hun pakket op te halen bij een centraal afhaalpunt.

×