https://www.huurdersfederatie.nl

Fix team Drenthe helpt je op weg met energiebesparende maatregelen

Tochtstrips, radiatorfolie, LED lampen, waterbesparende douchekop of andere kleine energiebesparende maatregelen: Heb jij ze al aangebracht? Of kan je daar wel wat hulp bij gebruiken. De provincie Drenthe is in samenwerking met de gemeente gestart met de Fixteams. Het team rijdt door de hele provincie om gratis kleine energiebesparende maatregelen bij jou thuis aan te brengen. Dit jaar en volgend jaar komen ze ook in verschillende wijken in Emmen.

De hulp van de Fixteams is gratis. 

De fixers bellen bij je thuis aan. Wil je zeker zijn van een bezoek? Meld je aan op de website van Fixteam Drenthe of bezoek een tent bij jou in de buurt. Naast aanmelden, kun je daar ook in gesprek over de energietransitie en over het verduurzamen van je huis. Er zijn in die week energiecoaches, energieadviseurs en tolken in je wijk om je op weg te helpen.

Wanneer is het Fixteam bij mij in de buurt? 

In de week van 27 november tot 1 december is het Fixteam in de wijk Bargeres. Eerder zijn ze al in Angelslo en Veenoord geweest. Volgend jaar trekken ze ook nog langs de andere wijken. De planning ziet er als volgt uit:

Datum Wijk/dorp 
12 februari t/m 16 februari Emmer – Compascuum
16 februari t/m 1 maart Zwartemeer
11 maart t/m 15 maart Nieuw – Weerdinge
15 april t/m 19 april Emmermeer
6 mei t/m 10 mei Barger – Compascuum
17 mei t/m 31 mei Emmerschans
10 juni t/m 14 juni Schoonebeek
×