https://www.huurdersfederatie.nl

Geef je mening: Hoe ging jouw verhuizing naar een huurwoning van Lefier?

Was je tevreden over de staat waarin je woning werd opgeleverd? Wat ging goed en wat kon er beter? Alle bewoners die de afgelopen 2 jaar zijn verhuisd naar een huurwoning van Lefier ontvangen woensdag 1 mei a.s (per e-mail of post) hierover een vragenlijst.

Verbeterpunten bij de oplevering van huurwoningen

De huurdersorganisaties kregen signalen van huurders dat de verhuizing naar hun nieuwe woning niet naar wens is verlopen. Zo hoorden we bijvoorbeeld dat een woning er niet netjes uitzag, of slecht was onderhouden. Met de vragenlijst willen de huurdersorganisaties weten of dit speelt bij meerdere huurders. Het doel van de enquête is om de resultaten onder de aandacht te brengen bij woningcorporatie Lefier zodat we samen kunnen kijken naar verbeterpunten.

Meedoen kan tot 25 mei 2024  

De enquête is anoniem en wordt gehouden door de gezamenlijke huurdersorganisaties (Huurdersfederatie, De Koepel, Het Huurdertje, Huurdersraad Hoogezand – Sappemeer, Stichting Bewonersraad Slochteren en Grobos). In opdracht van de huurdersorganisaties voert de Woonbond dit onderzoek uit.

Onder iedereen die meedoet verloten we 2x een boodschappenbon ter waarde van 50 euro.

Vragen

Heb je vragen? Neem contact met ons op.

E-mailadres: info@huurdersfederatie.nl

Telefoonnummer: 0591 – 62 22 26. Ons kantoor is bereikbaar op maandag, dinsdag en donderdag tussen 9:00 uur en 17:00 uur.

×