nieuws

woensdag 19 september 2018

Geef uw mening over de betaalbaarheid en kwaliteit van uw huurwoning (afgelopen)

Wat vinden huurders van de kwaliteit en betaalbaarheid van hun woning? De Huurdersfederatie Zuidoost Drenthe start met een achterbanraadpleging om de mening van huurders hierover te peilen. Bent u een huurder van Lefier? Doe mee en maak kans op 1 van de 5 boodschappenpakketten ter waarde van 20 euro.

Bent u tevreden over het onderhoud van uw woning?

Met een achterbanraadpleging wordt de mening van huurders gevraagd over diverse onderwerpen waar zij mee te maken krijgen. Uiteindelijk worden de resultaten gebruikt om hierover in gesprek te gaan met Lefier. De Huurdersfederatie Zuidoost Drenthe wil bijvoorbeeld graag weten wat u vindt van het onderhoud van uw woning en of de woning nog steeds betaalbaar voor u is.

Doe mee!

Hoe meer huurders reageren, des te meer informatie de Huurdersfederatie krijgt over de kwaliteit en betaalbaarheid van de huurwoningen in de gemeente Emmen. Door naar www.woonbondonderzoek.nl/hf te gaan. Meedoen kost slechts 5 minuten, is anoniem en kan tot 9 oktober 2018.

Update: De termijn is verstreken. Binnenkort worden de resultaten bekend gemaakt. Houd onze website in de gaten 

meer nieuws..

donderdag 13 juni 2019

Bijna kwart van de eenpersoonshuishoudens tot 65 jaar heeft moeite met rondkomen

De gemiddelde woonlasten van huurders varieert van 30 tot 41% van het inkomen. Dit is één van de resultaten die...

dinsdag 11 juni 2019

Woononderzoek 2018: Huurder gemiddeld 35% kwijt aan woonlasten

Begin april zijn de resultaten van het WoonOnderzoek Nederland 2018 bekendgemaakt. Dit onderzoek word één keer in de drie jaar...

dinsdag 7 mei 2019

Gemeente Emmen zet huurders in de kou door stopzetten subsidie Huurdersfederatie

De Huurdersfederatie Zuidoost Drenthe kan zich niet langer inzetten voor huurders van commerciële verhuurders omdat de subsidie van de gemeente...

Mis niets van de Huurdersfederatie

Schrijf u in voor de nieuwsbrief