https://www.huurdersfederatie.nl

Webinar over vocht en schimmel helpt huurders op weg. Kijk hier terug

De Huurdersfederatie heeft donderdag 22 oktober in samenwerking met de Woonbond een Webinar gehouden over vocht en schimmel in de huurwoning. In een uitzending van 50 minuten vertelde onze consulent Cor Pijnaker en Siem Goede (adviseur Woonbond) alles over dit onderwerp. Maar ook konden huurders vragen stellen en hun eigen ervaringen delen.

Huurders stelden veel vragen

Huurders vroegen vooral wat ze moesten doen in specifieke situaties. Cor en Siem konden tijdens het Webinar iedereen van een antwoord voorzien. Siem ging in op wat vocht en schimmel is en wat  de verhuurder en huurder zelf moeten/kunnen doen. Cor vertelde over de rol van de Huurdersfederatie. De afgelopen periode is hij bezig geweest om met Lefier afspraken te maken over hoe huurders het best geholpen kunnen worden als ze er niet uitkomen met de woningcorporatie. Verder waren er tussendoor wat polls om ook te peilen in hoeverre het thema bij de huurder speelt. Zo werd er gevraagd of men vocht en schimmel in de huurwoning heeft en of daar ook actie op is ondernomen.

Kijk de uitzending terug.

We kijken terug op een mooie samenwerking met de Woonbond. Heb je  het Webinar gemist? Goed nieuws! Je kunt de uitzending gratis terugkijken. Mail naar info@huurdersfederatie.nl en ontvang de hele uitzending in jouw mailbox.

×