nieuws

donderdag 26 september 2019

Leer uw buren kennen op Burendag

Elkaar kennen en samen dingen ondernemen leidt tot een veiligere en socialere buurt. Met Burendag wil het Oranjefonds hier aandacht aan besteden. Aanstaande zaterdag 28 september worden er daarom tal van activiteiten georganiseerd waar bij het ontmoeten en leren kennen van uw buren centraal staat.

Ook in Emmen wordt er van alles georganiseerd om in contact te komen met uw buren. Wij hebben voor u een overzicht waar u heen kunt gaan. En lichten er een paar voor u uit.

Burendag De Langste Tafel. 

Een gezellige lunch met uw buren in centrum van Emmen. Tijdens Burendag wordt er aan lange tafel een lunch verzorgt die u samen met uw buren kan opeten. Van 12:00 uur tot 14:00 uur staat alles in het teken van het verbinden van mensen, vergroten van sociale contacten en het aangenaam verrassen. Meer informatie kunt u vinden op het Facebook evenement 

Heel Oud Emmen Bakt 

Niet heel Holland Bakt, maar heel Emmen als het ligt aan Oud Emmen. Tijdens deze gezellige dag kunt u eten proeven of zelf aan de slag gaan om iets lekkers te maken. U bent welkom bij zorgcentrum Oostermarke.

Rommelmarkt Kerspelhome

Vindt u het leuk om tweedehands spullen te kopen? Bij de Kerspellaanflat wordt van 9:00 uur tot 13:00 uur een rommelmarkt georganiseerd. Kom langs en ontdek het Kerspelhome.

Energiemarkt Emmerhout 

Heeft u wat minder zin in samenzijn met de buren? 28 september van 10:00 uur tot 16:00 uur wordt er door Expeditie Emmerhout Energieneutraal een energiemarkt georganiseerd in winkelcentrum van Emmerhout. U krijgt de kans om kennis te maken met diverse organisaties die hieraan een steentje bijdragen. Wie weet wordt u enthousiast en kunt u zelf  ook meedoen aan het voltooien van deze uitdaging.

 

 

 

 

 

 

meer nieuws..

dinsdag 8 oktober 2019

We gaan een feest vieren

De Huurdersfederatie wordt omgezet van een vereniging naar een stichting en bestaat tegelijkertijd 45 jaar. Dit willen we graag met...

donderdag 26 september 2019

Leer uw buren kennen op Burendag

Elkaar kennen en samen dingen ondernemen leidt tot een veiligere en socialere buurt. Met Burendag wil het Oranjefonds hier aandacht...

maandag 16 september 2019

Kwart van de huurders komt niet rond

25% van de huurders lukt het niet om rond te komen door hoge woonlasten. Dit blijkt uit cijfers van het...

Mis niets van de Huurdersfederatie

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Om CAPTCHA te kunnen gebruiken moet u plugin Really Simple CAPTCHA installeren.