https://www.huurdersfederatie.nl

Lefier brengt brandveiligheid onder aandacht met speciale campagne.

#bewustbrandveilig. Deze slogan staat centraal in de campagne over brandveiligheid dat vanaf vandaag is gestart. Tot de zomer van 2022 besteedt Lefier extra aandacht aan brandveiligheid in uw woning, appartementen complex of straat. Het doel is dat meer huurders weten wat ze kunnen doen bij brand, maar ook hoe zit kunnen voorkomen. Daarnaast is het de start van de uitrol van rookmelders. Voor juli 2022 moet namelijk in elke woning een brandmelder hangen.

Rookmelders redden uw leven 

De hele maand oktober staat in het teken van rookmelders in de woning. Lefier is al gestart met het plaatsen van rookmelders in iedere woning van Lefier. In totaal worden er 9000 rookmelders geïnstalleerd. Huur je bij Lefier? Dan hoor je voor 1 juli 2022 wanneer Lefier bij je langskomt.

Wat gaat u merken van de campagne? 

Na oktober komen er ook andere thema’s aan bod. Je gaat vooral merken dat Lefier veel tips deelt over brandveiligheid. Er zijn deurhanger, stickers en andere middelen gemaakt om je te wijzen op hoe je brand kunt voorkomen. De wijkbeheerder gaat deze middelen vanaf nu gebruiken. Wie weet zie je ze binnenkort ook wel bij jou in de flat. Tevens worden er ook tips gedeeld via de sociale mediakanalen van Lefier, nieuwsbrief en regionale media. Daarnaast besteden de gebiedsteams van Lefier ook extra aandacht aan dit thema. Dit doen ze onder andere door voorlichting te geven aan bewoners. Deze voorlichting wordt gegeven door de brandweer.

×