nieuws

maandag 4 oktober 2021

Lefier brengt brandveiligheid onder aandacht met speciale campagne.

#bewustbrandveilig. Deze slogan staat centraal in de campagne over brandveiligheid dat vanaf vandaag is gestart. Tot de zomer van 2022 besteedt Lefier extra aandacht aan brandveiligheid in uw woning, appartementen complex of straat. Het doel is dat meer huurders weten wat ze kunnen doen bij brand, maar ook hoe zit kunnen voorkomen. Daarnaast is het de start van de uitrol van rookmelders. Voor juli 2022 moet namelijk in elke woning een brandmelder hangen.

Rookmelders redden uw leven 

De hele maand oktober staat in het teken van rookmelders in de woning. Lefier is al gestart met het plaatsen van rookmelders in iedere woning van Lefier. In totaal worden er 9000 rookmelders geïnstalleerd. Huurt u bij Lefier? Dan hoort u voor 1 juli 2022 wanneer Lefier bij u langskomt.

Wat gaat u merken van de campagne? 

Na oktober komen er ook andere thema’s aan bod. U gaat vooral merken dat Lefier veel tips deelt over brandveiligheid. Er zijn deurhanger, stickers en andere middelen gemaakt om u te wijzen op hoe u brand kunt voorkomen. De wijkbeheerder gaat deze middelen vanaf nu gebruiken. Wie weet ziet u ze binnenkort ook wel bij u in de flat. Tevens worden er ook tips gedeeld via de sociale mediakanalen van Lefier, nieuwsbrief en regionale media. Daarnaast besteden de gebiedsteams van Lefier ook extra aandacht aan dit thema. Dit doen ze onder andere door voorlichting te geven aan bewoners. Deze voorlichting wordt gegeven door de brandweer.

 

meer nieuws..

donderdag 30 juni 2022

Moeite met aanvragen energietoeslag? Vraag hulp!

Het is mogelijk om bij de gemeente Emmen energietoeslag aan te vragen als u deze niet automatisch hebt ontvangen. Lukt...

woensdag 29 juni 2022

Rookmelders verplicht: Alles wat u moet weten!

Rookmelders zijn per 1 juli verplicht op alle verdiepingen in uw woning. Een rookmelder zorgt ervoor dat u bij brand...

donderdag 16 juni 2022

Lefier start met bouw 8 levensloopbestendige huurwoningen in Zwartemeer

Komend najaar start Lefier met de bouw van 8 levensloopbestendige huurwoningen in Zwartemeer. Op woensdag 16 juni zijn de contracten...

Mis niets van de Huurdersfederatie

Schrijf u in voor de nieuwsbrief