https://www.huurdersfederatie.nl

Meer duidelijkheid over Glasfonds Lefier

Dit bericht is tot stand gekomen dankzij de samenwerking van 6 lokale huurdersorganisaties binnen het werkgebied van Lefier, verenigd in het Noordelijk Overleg Lefier (NOL).

Het Glasfonds, waar betaal ik nou eigenlijk voor? De huurdersorganisaties van Lefier zijn in gesprek geweest met Lefier over dit onderdeel van je huurprijs. Met als resultaat: Duidelijkere informatie over het Glasfonds op de website van Lefier.

Beter uitlegbaar voor huurders
Het is belangrijk dat huurders op de hoogte zijn van hun deelname aan het Glasfonds. Er moet dus duidelijk informatie beschikbaar zijn op de website van Lefier. Zo is er afgesproken dat de lijst met uitsluitingen van de website is gehaald. In plaats daarvan is er nu een simpele omschrijving toegevoegd, zodat het voor huurders niet verwarrend wordt.

Wat is het Glasfonds?
Ben je aangesloten bij het Glasfonds? Dan worden gebroken ruiten kosteloos vervangen door Lefier. Bij alle nieuwe afgesloten huurcontracten zit deelname aan het Glasfonds inbegrepen. Heb je een ouder huurcontract? Dan kan je je aanmelden voor het Glasfonds via Mijn Lefier. De kosten voor het Glasfonds zijn €1,35 euro per maand. Studenten die een woning delen met andere huisgenoten betalen €0,65 euro voor het Glasfonds.
Wil je meer weten over de voorwaarden van het Glasfonds? Kijk op de website van Lefier.

meer interessante artikelen over

Glasfonds
×