https://www.huurdersfederatie.nl

Niet meer in de kou zitten? Vraag dubbel glas aan

Wordt het maar niet warm in de woning tijdens de koude winterdagen?  Dan is er een grote kans dat jouw woning enkel glas heeft. Voor jou als huurder is dat niet comfortabel en ook zorgt dit voor hoge stookkosten. Laat het er niet bij zitten en vraag bij Lefier dubbel glas aan via Mijn Lefier of bel naar 088-2033000

Volgens een advertentie van Lefier in het huis-aan-huisblad zorg & ondersteuning is er in een aantal woningen van Lefier nog enkel glas aanwezig. Bijvoorbeeld in de keuken of op de bovenverdieping. Ze roepen huurder met enkel glas in de woning op om dubbel glas aan te vragen. Het aanvragen is helemaal gratis en jouw huurprijs gaat niet omhoog.

Wat vinden wij? 

We zijn blij dat Lefier huurders de kans geeft om dubbel glas aan te vragen. Regelmatig hebben we hier ook aandacht voor gevraagd bij Lefier. We vinden namelijk dat huurders moeten wonen in een comfortabele woning. Met dubbel glas wordt hiervoor een stap in de goede richting gezet.

Hoe herken je dubbel glas? 

Weet je niet zeker of jouw woning dubbel glas heeft?  Enkel glas bestaat uit 1 glasplaat. Bij dubbelglas zit er een aluminium strip tussen twee glasplaten.

In dit filmpje wordt het verschil tussen enkel glas, dubbel glas of HR+ uitgelegd.

×