nieuws

dinsdag 21 november 2017

Van één naar twee Energiecoaches

Onze consulent Cor Pijnaker heeft woensdag 8 november zijn certificaat voor de opleiding Energiecoach van de Woonbond behaald. Dit betekent dat hij naast de huidige Energiecoach Marja van der Wal ook advies aan huurders gaat geven over o.a. het zuiniger omgaan met energie waardoor uw woonlasten zullen dalen. Cor kreeg het certificaat uitgereikt van gedeputeerde Tjisse Stelpstra tijdens een feestelijke avond.

De opleiding Energiecoach is een training van drie dagdelen waarbij de deelnemer van alles leert over het coachen van huurders die graag zuiniger willen leven. Zo leren de toekomstige energiecoaches alles over  adviseren, overbrengen van informatie op een prettige manier. Maar ook komen andere coachingsvaardigheden aan bod aangevuld met achtergrondinformatie over energiebesparing en tips uit de praktijk. Na het volgen van de cursus krijgt iedere cursist een certificaat ”Energiecoach van de Woonbond”.

 

Heb je ook interesse?

Onze energiecoaches Marja en Cor willen graag bijeenkomsten organiseren over het besparen van energie. En u zo helpen de woonlasten te verlagen. Heeft u interesse? Mail naar info@huurdersfederatie.nl. Verder is het ook mogelijk om zelf Energiecoach te worden. In januari/februari 2018 starten er weer nieuwe cursussen. Houd onze website in de gaten voor meer informatie hierover.

 

meer nieuws..

donderdag 30 juni 2022

Moeite met aanvragen energietoeslag? Vraag hulp!

Het is mogelijk om bij de gemeente Emmen energietoeslag aan te vragen als u deze niet automatisch hebt ontvangen. Lukt...

woensdag 29 juni 2022

Rookmelders verplicht: Alles wat u moet weten!

Rookmelders zijn per 1 juli verplicht op alle verdiepingen in uw woning. Een rookmelder zorgt ervoor dat u bij brand...

donderdag 16 juni 2022

Lefier start met bouw 8 levensloopbestendige huurwoningen in Zwartemeer

Komend najaar start Lefier met de bouw van 8 levensloopbestendige huurwoningen in Zwartemeer. Op woensdag 16 juni zijn de contracten...

Mis niets van de Huurdersfederatie

Schrijf u in voor de nieuwsbrief