https://www.huurdersfederatie.nl

Onze organisatie

Oog op de toekomst

De Huurdersfederatie bestaat al vanaf 1974. We zetten ons in om te zorgen dat er in de toekomst voldoende, kwalitatief goede en betaalbare huurwoningen blijven bestaan in de gemeente Emmen. Dit doen we door invloed uit te oefenen op het beleid van Lefier en in gesprek te gaan met de gemeente en andere partijen. Maar ook helpen we huurders heel praktisch, door ze te adviseren, informeren en bij te staan.

We zijn onafhankelijk

Ons advies namens de huurders is onafhankelijk. Als we vinden dat iets beter kan dan geven we gevraagd en ongevraagd advies.

Contact opnemen

Samen sta je sterker dan alleen

We brengen huurders samen. Samen sta je sterker dan alleen:

  • We zorgen dat huurders serieus worden genomen.
  • We zijn een gesprekspartner voor Lefier en de gemeente. Gezamenlijk gaan we in gesprek. Hierbij kijken wij enkel en alleen vanuit het belang van de huurder.

De Huurdersfederatie is kartrekker voor het Noordelijk Overleg Lefier (NOL). Dit is een samenwerkingsplatform van een groot deel van de huurdersorganisaties van Lefier. Verder zoeken we ook steeds meer samenwerking met andere huurdersorganisaties en bewonerscommissies. Daarnaast zijn we lid van de Woonbond. De Woonbond is de landelijke belangenbehartiger voor huurders in Nederland.

Betrokken bij de huurder

Je kunt altijd terecht bij ons voor een vraag of advies . We zijn betrokken en geven huurders het gevoel dat ze er niet alleen voor staan. Door naar de huurders te luisteren en regelmatig hun mening te vragen weten wij wat ze belangrijk vinden. Hierdoor staan wij sterker tegenover de gemeente en Lefier.

Hulp en advies nodig?

Onze consulent Cor Pijnaker helpt je verder als je er niet uitkomt met Lefier. Bel naar 0591 – 62 22 26 of vul vrijblijvend ons contactformulier in.

×